tisdag 24 februari 2009

Trådkrona

Äntligen är den klar.......det tog tid, men nu hänger den över det lilla vita bordet i hörnet i vårt vardagsrum och lyser. Fast nu har jag ju fått en ide på en annan modell, så nu kommer jag ju börja med den i kväll.
Ska städa och laga mat och diska nu, sen ska jag börja på nästa modell, den kommer att bli större, för jag vill ha en över vårt soffbord, så ideen är att den ska bli för vanliga kronljus och inte värmeljus. Eller det kanske blir snyggare med julgransljus?? Hm..där fick jag nåt att tänka på.
Karln ska ner till sjön alla kvällar denna vecka och dona med angeltävlingen som ska vara här hemma på lördag, så han vet vad han har att göra, så jag får sköta markservicen själv här tills söndag morgon. Det är ju lite att dona med innan dom kan skicka ut lag på isen. Hoppas nu bara att många har anmält sig till tävlingen! Pluss att han ska laga skotern med i kväll.
I morgon ska Maria komma och hjälpa mig färga håret, så då kommer det inte bli så mycket annat gjort än att umgås med henne, fast det är trevligt. Tänkte bjuda henne på middag som tack för hjälpen. Så i möra blir det Flygande Jacob till middag här hemma!

Kram Kram

Veronica

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Javisst är äggstället vackert. Jag har köpt min för flera år sedan på loppis men såg att det var på väg in sådana till webbutiken Fridas Gård. www.fridasgard.se
    Kram Petra

    SvaraRadera