onsdag 25 mars 2009

Städat.......

har jag gjort sen jag kom hem. Bakat lite bröd som just nu står i ugnen, det är det bröd jag gav alla er här på bloggen. Diskat, lagat mat, tvättat, städat barnens rum, fast bara två, lämnade ett till sambon hi hi. Toaletterna är städade allt är dammsuget och klart, bara torkning av golven kvar, sen så........Donade om lite på hyllan i vardagsrummet i kväll, tog ner farfars känga med murgrönan, hade den i sovrumsfönstret förut, men tyckte den passade bättre nere på hyllan.
Har funderat på hur jag ska pynta på skänken i köket.......den står tom nu.........kanske hittar något kul att ställa där på trädgårdsmässan, vem vet.
I morgon kommer Alfred och på fredag är han och jag lediga, även Peter kommer nog att vara ledig, han har ju haft jour sen i torsdags, så han kommer nog vara ledig han med skulle jag tro.
Själv ska jag pynta på köksbänken på fredag, har ju köpt en ny brödburk och kaffeburk, så nu måste det uppdateras lite på bänken hi hi!
Ne, nu ska jag ta och gå och ta ut brödet och hänga lite tvätt och tvätta lite till och just det ja, lägga in ved i pannan, sen blir det en dusch, torka golven sen gå och sova. Inte mycket pyssel som blev idag inte ha ha, får ta igen det i morgon kväll.

Kram Kram
Veronica

2 kommentarer:

  1. Hej nu är de snart fredag! kram ewa

    SvaraRadera
  2. Å hur fan orkar du flänga runt som du gör....

    SvaraRadera