fredag 4 juni 2010

Madonna..............

har äntligen kommit hem till mig!! Nu har det nygjorda radbandet fått sin plats och madonnan står vackert i sin låda på mitt tv skåp!!
Denna köpte jag på underbara webbutiken http://www.homenumberone.se

Denna vecka har jag fått mycket gjort.

Tisdag gick i barnens tecken, vi skulle på Buspalatset med våra barn jag och Jessica, men det var stängt och Mulle Meck öppnade inte förrän 12, så vi åkte på mors koloni istället och barnen trivdes som bara den!!

Dom jobbade och öste jord i en pallkrage och fick 2 sätt potatisar var, så nu sitter det 2 potatisar i en hink hemma på altanen!! Jag och Jessica fick med oss lite plantor och rabarber vi med.

Onsdag hade jag bestämt mig för att putsa fönster så det blev 6 av 9 fönster som blev putsade sen bjöd jag Linda på räkmacka lunch med små portions hallon-rabarber pajer med glass.

Torsdag var en grävar dag, jag åkte till Jessica och vi grävde upp hela grönsakslandet och eldade massa skräp. En toppen dag!!

Idag har Affe grann pojken här och jag som fick madonnan i går har just pyntat om med den. Affe åker idag till sin far så vi ska promenera upp dit sen!

I morgon ska jag först hämta Affe sen drar vi till paradiset och grattar min far, han fyller idag, men vi tar kalaset i morgon, sen kl:12.00 ska jag vara i Borgarparken, för jag har satt igång en plant bytar dag på Facebook så då ska det bytas plantor och picnic i gröngräset!!

Kram Kram

Veronica

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Så himla roligt att hitta någon mera i Hudik som bloggar. Och med trädgårdsintresse. Ska genast göra en länk till dej. Och har nu lagt in en bild längst upp på min blogg som du kan låna och länka med. Tackar så mycket för det. Är du med i trädgårdsodlarna? Det är jag. Bor du i närheten (Öster ?) Kul om du kikar in till mej. Byte av trädgårdsplant i Borgarparken lät kul.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Jag bor i Åvik jag, å ja jag är med i Trädgårdsodlarna :-)
  Då tar jag den bilden och länkar till dig!!
  Klart jag kommer och kikar in.....
  Kram Kram
  Veronica

  SvaraRadera
 3. Hej =) Vad fint det blev passade som handen i handsken hos dig! Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Ja, Annica, jag är sååååå nöjd!!
  Blev så fint så fint så :-)

  Kram Kram
  Veronica

  SvaraRadera