onsdag 9 juni 2010

Ljuva försommar..............

Jag bar måste visa er grannens vackra äppelträd....tänk vad med äpplen han kommer få till hösten, men ack så vacker utsikt jag har när jag diskar!!!! Idag har jag jobbat full dag och i morgon blir det halv dag, sen är det äntligen fredag och mitt go hjärta kommer hem från sin far igen!!
I kväll blir det virkning och mys i soffan, har sånt kli i ögonen för allergin, så det ska bli skönt att virka och ta det lugnt, eller rättare sagt försöka ta det lugnt;-) Är ju lite dålig på just den biten jag hahahaha, men jag ska ge det ett ärligt försök det lovar jag!!
På fredag ska jag och Alfred gå ner och kolla på dom vackra studenterna när dom tågar igenom staden.
På lördag, om vädret tillåter ska vi gå ner och titta på dom i sina fina balklänningar och frackar!! Dom är ju såå vackra!!
På lördag är det ju även Världsstickadagen, så då ska jag sluta mig till "tjejerna" utanför museet i Hudiksvall och sitta utanför och sticka!! Så håll tummarna att vi får sol och värme så vi slipper sitta inne!!
Och alla ni som känner att ni vill komma ner och sticka med oss, bara kom, gammal som ung, man som kvinna VÄLKOMMNA!!!!!

Kram Kram
Veronica

1 kommentar:

  1. håller både tummar och tår för att det ska bli fint väder när ni ska sticka och titta på studenter i balkläder, och sticka på den stora dagen :-) Kram Annica.

    SvaraRadera