måndag 15 juni 2009

Höjdskräcken.....................

fick sig en övning i lördags..........................................................................................................................
Kolla trappen jag klarade både upp och ner!!!!!! Oj oj oj, så knäna vek sig......men det skulle bara gå, och det gjode det med!!
Ja, utsikten där uppe var vacker som bara den........fast det fanns ju ett utkikstorn med på toppen av berget.......men det vågade jag mig absolut INTE upp i, det var lite för högt!!
På fredag var jag ner med mor och kollade på studenttåget och träffade Agneta som bor i Sandviken, hon hade släkt som tog studenten, sen gick vi och fikade sen blev det hemgång.
Åt pizza i regnet på kvällen på hemlig plats med hemligt sällskap, men ack så gott det var!!;-))
På lördag gick jag upp för de höga trapporna och softade på kvällen. Söndagen gick i vilande tecken......hade en date med Facebook ha ha.
Men det var skönt att ta en dag och bara slappa och inte gör a någonting alls faktiskt.
Idag har jag varit på stan med mor och kollat i lite affärer, var in till Fredrik & Michael nere i sjöbodarna och kollade, men oj oj oj vad jag ville ha saker där ifrån!! men ack så dyrt det skulle bli hi hi.

I kväll ska jag till en Maria och drick lite kaffe och snacka skit, var ett tag sen jag träffade henne så vi måste uppdatera oss lite grann.
I morgon drar jag med Anna-Carin till Ofärne och deras stuga så då kommer jag att komma hem med en massa fina kort.

Kram Kram
Veronica
1 kommentar: