fredag 31 juli 2009

Uppdatering....

av semesterveckan kommer med bilder och allt i morgon.......oj oj oj en sån skoj vecka jag har haft!!!!


I morgon kommer det ut här på bloggen!!!!

Kram Kram
Veronica

torsdag 23 juli 2009

"Min hand".............

hittade jag häromdagen........ja, alltså inte min hand, men en hand jag gjort i lera när jag gick gymnasiet.....fast iofs så kommer väl min se ut så här när jag är gammal pga min artros :-( Har lagt den på min amerika koffort och på ett gammalt foto album, tycker det passar bra ihop dom där två och det mycket för i fotoalbumet är det kort på ett lik utanför kyrkan, fint bäddat och växtgirlanger runt om......huva, den är lite läskig den bilden, men men den finns i albumet med handen på!!
Sitter och funderar om jag ska göra rabarberpaj eller rabarberkräm jag........kan inte bestämma mig riktigt!! Båda är ju lika goda, så vi får se vad det blir.
Har jobbat idag, varit upp till mor och hälsat på Alfred och följt dom och handlat. När jag kom hem dammsög jag och torkade golven och diskade, så nu funderar jag vad som ska ske med rabarberna jag plockade in.......

P.S Glöm inte "Sommar med Ernst" i kväll nu då!! D.S

Kram Kram

Veronica

onsdag 22 juli 2009

Uppdatering.....

var ju ett tag sen jag skrev nu.......har bara jobbat och inte ens knäppt nå kort!!
Ja, men allt är bra ändå, sitter just nu med en kopp kaffe efter middagsmaten och solning på altanen.
Sonen kom hem i dag efter att ha tillbringat några nätter med morfar i stugan!
Längtat efter han jag, skönt att få ha han i sängen i natt och krama om honom lite.

Var och tränade idag och fick fruktansvärt ont i vänster benhinna......ARG........vill jag ju inte ju!!!
Ska börja på Friskis & Svettis, en dagis mamma har skvallrat för mig att dom har Body Pump dom med........och plus i kanten för dom har billigare medlemskort än vad ett vanligt gym har......och dom har massa olika aktiviteter, gym, Body Pump, Arobics och Combat.......blir nog ett årskort på "Friskis" innan det är klart ha ha.

Ska gå på CUL och höra om att få börja plugga, funderar på att bli förskolelärare.......så håll tummarna att jag kan börja på det direkt och slipper plugga upp något ämne innan.

Nu ska jag snart natta Alfred sen är det lite tid för mig själv och lite pyssel.

Kram Kram
Veronica

fredag 17 juli 2009

Loppisfyndet!!!!!




350:-........va?? Vilket klipp jag gjorde!! Har velat haft en i flera år, men tycker att det blir lite för dyrt när dom börjag stiga över 500:-, det är ju inte toppskick på dom flesta precis!!
Ja, lunchen gick bra, alla åt och var nöjda och glada, solen sken och vi kunde sitta ute och äta!
Alfred, som vill bli brandman satt med och åt lunch! Hade gått och skrytit till mormors kolonigranne sen att han hade minsann ätit lunch med brandmännen han!! Ha ha han är då för go min lille kille!!
Men dom är ju hans idoler, han har ju redan varit och frågat om han får jobba där när han blir stor, så han har målet satt, han ska bli brandman!!
Själv har jag träningsvärk i magen efter träningen i går............suck.......bara att träna mage mera så man slipper träningsvärken ;-)
I kväll har jag och Alfred grillat med mormor här hemma, suttit ute på altanen och ätit och bara varit......skönt att känna att det riktigt är helg!!
Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar och på Facebook!!
Kram Kram
Veronica



torsdag 16 juli 2009

Skattkarta och ledtrådar

har jag suttit och ritat i kväll.......sonen och morfar ska ut på skattjakt, med piratbåt med tillhörande piratflagga, på det stora havet ute i stugan till veckan. Sen kommer han till mormor med en ledtråd och ska sen få ledtrådar och en skattkarta där med. Kommer att bli ett händelserikt sommarlov för min lilla 4 åring det ha ha. Själv har jag jobbat idag och planerat lite för morgondagens lunch! Ska bjuda killarna på bransta på lunch och rabarberpaj, bara för att dom är så " goa gubbar"
Så i morgon ska jag jobba och laga lunch åt dom där i deras kök på bransta!

Sen ska jag åka och hämta mitt fynd som jag gjorde på loppis idag.........en Amerika Koffort, som har ettiketterna kvar och är jättefin, är såååå himla lycklig över mitt fynd!!

Kommer bild här i morgon, den är så stor så att jag måste ha hjälp att få hem den ha ha.

Ja, i morgon kommer en rapport hur lunchen gick och en bild på kofforten!!

Kram Kram

Veronica

måndag 13 juli 2009

Dörrskylt............


Ja, det blev en till klar ikväll...........
Denna ska min mor ha på sin dörr, hon gillar att sticka och ville ha lite garn med på sin skylt........då kom jag på en super ide och stickade en liten stickning med tandpetare........huva så pilligt det var, men det gick och nu sitter den lille stickningen på skylten och med sig har den ett litet nystan!!
Annars idag har jag jobbat, tränat, städat och tvättat. Tänkte ta akvariet men känner att bli för sent, så det får bli morgondagen kvälls jobb.


Kram Kram
Veronica

lördag 11 juli 2009

Vitlöksparty.............

är min mor på i kväll, jag har gjort vitlöks örhänge åt henne till detta party. Gjorde ett åt värdinnan Margareta med, eftersom jag gillar henne så skarpt!! En underbar människa hon!!

I dag har det inte hänt mycket......legat i migrän!!!!!
Nu har jag ätit och ska ta en kopp kaffe få se hur det ter sig!
Ska nog bara slöa framför tv´n och kolla på datorn!! Kanske det blir lite örhängen i kväll med veem vet, har lite ideer jag fått av Annica som jag ska föörsöka förverkliga, varmkorv, hamburgare!?!?!?!? Vad tror ni om det?? Tror ni det blir bra??
Ska göra flera kanelbullar med, det är ju kanelbullens dag på hösten så tänkte försöka göra lite smygreklam och få sälja lite till den dagen........hi hi, hoppas bara att folk vill köpa :-S
Ne, en kopp kaffe nu så kanske man känner sig lite piggare!!
Kram Kram
Veronica

lördag 4 juli 2009

Leverans................

av dörrskylt idag!! Ack så närvös jag var, men den gick hem hos Janne som hade beställt den. Tack än en gång!!
Ja, igår fick ni se en liten del av skylten, idag får ni se hela!!

Nu ska jag ta mig ett glas kallt vitt vin och njuta av lördagskvällen med sonen och hunden Svante som vi är hundvakt åt i natt!

Kram Kram

Veronica

Dörrskylts beställningen........

denna lilla mås ( 2 x 4 cm) hamnade på den.........känns skönt att få en första beställning!!
Hoppas nu bara beställaren blir nöjd när han hämtar den i morgon!?!?!?! :-S

Annars idag har jag jobbat 4 timmar sen åkte jag och Alfred ut till Hörneudde som ligger ute vid Hölick och badade med Fredrik och Lovisa, sen åkte vi ut till Hölick och åt glass!

Efter det ville Lovisa åka med mig och Alfred hem, så det gjorde hon! När vi var utanför Fredrik och Lovisa och väntade på Fredrik, som åkte och handlade, lekte Alfred och Lovisa i lekparken.

När Fredrik kom bjöd Alfred in sig själv och mig på taco middag ha ha, dom är för härliga barn!!

Sen har Alfred duschat och vi kollade på en film, sen var det God Natt på mammas go hjärtat!!

Kram Kram

Veronica