söndag 28 februari 2010

Snön.........

har fortsatt falla över Glada Hudik i helgen.......jag är bara så paffa tt det kan komma så mycket snö:-)) Otroligt!!!!

Har varit lite data haveri här hemma i slutet på veckan....suck.......min nya dator som är ca 6 mån fick hårddisk crasch, så den ska in på lagning, tur var ju att jag har min gamla kvar så jag kan hålla mig uppdaterad på bloggarna och facebook:-)

I morgon måndag börjar jag min praktik på förskolan Ur & skur, ska bli så skoj att få vara med barnen så:-)
Ska jhu söka högskola nu till hösten och söker då förskolelärare, så det ska bli skoj att få lite skinn på benen innan man börjar plugga!!

Idag har jag varit upp till mor och klippt henne och färgat hennes hår, hjälpte henne lite med hennes nya laptop med också bjöd hon på Janssons Frestelse:-)

Nu blir det lite stickning sen sova, vill ju vara pigg i morgon:-)

Kram Kram
Veronica

onsdag 24 februari 2010

Snö och strålande sol................

har vi i Hudiksvall idag.....kallgraderna håller i sig, men men, vi är bara i februari!! Det SKA vara snö och kallt nu:-) Satt och "lekte" med lite av mina kort igår. Detta kort och 5 st till fick åka via cyber rymden och bli framkallade, tänker sätta dom i en grupp tillsammans, vita eller svarta ramar är dock frågan???? Vad tycker ni läsare??

Tack Kicki för din kommentar i förra inlägget :-) Men man ska vara glad att man har årstider och sen är det ju så att allt blir vad man gör det till!!!!

Nu ska jag och sonen vila lite, har varit pulkaåkning för han i 3 timmar idag, så nu är vi lagomt trötta efter all friskluft:-))

Hoppas ni alla har en solig och vacker vinterdag!

Kram Kram

Veronica

lördag 20 februari 2010

Tänk så glad man kan bli...................

när man vaknar en lördag morgon och ser att dom sallads frön man sådde i onsdags har spirat rejält och är hela 1 cm :-)) Här i Hudik har det snöat mera, men idag är det uppehåll, än så länge iaf hahahaha, vi får väl se hur det ser ut på eftermiddagen!!
I dag har A bjudit in morfar med sambo på våffel middag, så det blir mys i soffan, diska, locka undan lite och börja skissa på hur och vad jag ska plantera på altanen i år, har lite ideer sen jag kollade i en trädgårdsbok igår!!

Hoppas alla får en toppen helg!!

Kram Kram

Veronica

torsdag 18 februari 2010

Susan Boyel............


Det går inte annat än älska dennas människas röst!!!!! UNDERBAR!!!!
Love You Susan!!!!
Kram Kram
Veronica

måndag 15 februari 2010

Stor säng.............

har mammas stora kille fått nu! Jag ¨ålade den vit och sen flyttade vi över bil dekalerna från den gamla sängen:-)
Mammas kille är sååå nöjd!! Här har det hänt mycket som vanligt, A gick äntligen med på att klippa sig i onsdags och han blev så så vacker, när han var klippt och duschad, så satte jag saxen i mitt eget hår, så jag blev nyklippt jag med och billigt må jag säga att det var hahahahaha............
I lördags hade jag tjejfest här hemma, fast det kom faktiskt en kille med :-) Oj oj oj vikket kackel hahahahha, men ack så skoj vi hade!!

Hoppas alla hafe en lika bra helg som mig!

Kram Kram

Veronica

tisdag 9 februari 2010

Lack..........

var jag och skulle köpa till vardagsrumsbordet i går..........men det var ingen ide.....hade målat med fel färg så dom på färgbutiken sa att det inte kommer att fästa:-S
Så nu har jag kommit på att jag ska köpa en glasskiva och lägga på istället, för det skyddar ju ännu bättre än lack färg det hihihihihihi, men tänk så tok det kan bli när man bara tar den vita färgen man har och målar!!
Men bordet är så fint så jag vill inte hålla på och slipa om och måla om, det känns lite för överkurs för mig, så det blir den enkla utvägen glasskiva istället.

Hoppas ni alla har haft en bra kväll!!
Själv är jag hemma med en hostig son som sover såååå dåligt på nätterna, i går natt hade han växtvärk i benen till på köpet, så vi somnade om efter att ha varit uppe 3 timmar!!
Men i natt hoppas jag att vi får sova lite bättre.
Nu ska jag kika in på Facebook en sista sväng sen lägga mig och läsa Ljusets Rike:-)

Kram Kram
Veronica

lördag 6 februari 2010

Takskottar dag...............

har det varit ute i stugan idag!! Men nu är det klart, bara sjöboden kvar!! Detta kort är av isrosor som var på fönstret inne i stugan, visst ser det läckert ut :-))
Nu är jag sååå trött i kroppen så jag vet inte vad hahahahha, men fick gratis träning idag och trots min rädsla för höjder klev jag upp på taket och skottade, så jag känner mig stolt mitt i allt det trötta!!
Men vet ni......inte ens benen skakade, det var inte så farligt som jag hade trott att vara där uppe på taket, så nu kanske jag har tagit bort lite av min rädsla:-))

Har glömt att tala om för er alla ute på bloggen att jag även startat en till blogg! En blogg om endast min passion i livet...............MAT hahahahahha
Ni hittar massa recept och tips på http://matstugan.blogspot.com
Om ni provar ett recept vill jag gärna att ni kommenterar vad ni tyckte under receptet, om det var gott, lättlagat, lätt att förstå receptet och om ni kanske lade till något som blev gott!!
Hoppas ni även kommer att titta till den och prova några recept:-)
Alla recept som kommer ut har jag själv lagat, kommer inte lägga ut recept jag aldrig lagat!
Om ni har önskemål eller annat vill jag veta även det :-))


Kram Kram
Veronica