fredag 13 november 2009

Skogspromenad.......

tog jag, sonen och mo i tisdags.........hittade lite frusna "trattisar" som hamnade i middags såsen......gott gott gott!!
Sen plockade vi mossa, kottar, lav och en liten fin gran som jag satte i en burk med vatten..........det är ju inte jul ännu....men snart så tihi tihi..... Men visst blev det fint med den lilla granen i en konserveringsburk......gillar att man ser rötterna......kommer att finnas flera sådana här hemma ju mer vi närmar oss jul...
Dena vecka har det inte varit något jobb för mig, så Alfred har bara varit 2 dagar på dagis, måndag för då har han gympa och det gillar han och sen onsdag för att han längtade efter sina kompisar.
På tisdag var vi hemma och myste och bara hade det bra, torsdag hade vi en dag då Alfred fick bestämma vad vi skulle göra och då byggde vi en hel stad på hans 2 mattor med bro mellan dom....golvet var vatten.....oj så kul vi hade medans vi lekte!
Sen på med kläderna och ut på gården och lekte kurragömma sen en liten prommis i det sköna vädret! Till middag åt vi kyckling och ris som även det var beställt av Alfred!
I dag har vi varit lediga med och vid 11 kom Jessica och Indra och hälsade på........vi fikade och hade en jättetrevlig stund, så det ska vi göra om Jessica!! Fick 2 kassar och en banankartong med pysselsaker av Jessica så just nu hopar sig ideerna i huvudet på mig!!
Alfred har just åkt till sin pappa för att vara där till nästa fredag....så nu är det tyst tyst tyst här hemma.....bara tick tack från köksklockan som hörs!!

I kväll har jag tvättstugan och det blir nog pyssel medans jag väntar mellan maskinerna!!

Nu ska jag åka och handla mjölk och sen hem och göra middag, i dag kommer det att bli stekt kotlett med rostade rotsaker!!

Trevlig helg!!

Kram Kram

Veronica

2 kommentarer:

 1. Jag och Indra hade oxå en supertrevlig stund med er...gör vi gärna om flera gånger. Sen när hon var med Hanna så tog hennes energi slut...för mycket lek på en å samma dag! Så hon somnade på nån minut.
  Sätter du ut granarna med rötterna sen igen!?!:))
  Pyssla på så jag får se några resultat snart:))
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Kolla in på min sida, jag har en liten tävling:-)

  Kramar Katarina

  SvaraRadera