onsdag 6 juni 2012

Plattsättning..............

har jag roat mig med idag....i min lilla "vinhörna" nere i köksträdgården är det nu mera en 2 x 2 meter hörna med bord och två storlar.

 Denna rabatt grävde jag fram igår, det är en gammal rabatt där det förut växt jordgubbar. Dessa blev ju i år flyttade och fick ett eget land, så nu blev det till att gräva ur och göra en ny rabatt.
De ser lite vissna ut, men de har ju lixom inte hunnit tagit sig ännu :-D
 Här är min mysiga, vackra, egen gjorda "vinhörna" :-D Visst ser det väl mysigt ut??
Jag är såååå himelens nöjd!!
Här är hela köksträdgården knäppt uppe från Stora S rum.  
Ja så här ser den ut från ena sidan......

Ja, tänk va med plattor jag burit idag, nästan 30 st tror jag, men jag är så nöjd så. Trodde ju inte ens att jag skulle bli klar idag, för först var vi ju ut till Paradiset och hämtade plattorna. Väl hemma fick jag börja med att kärra ca 12 kärror grus till underlag, sen lasta av och lägga plattorna på plats.....
Plantera, rulla dit kabeltrumman, fixa med stenar runt krukan, ställa dit stolarna och sist men inte minst vattna och skölja av så jag fick bort all jord och damm från plattorna.

Men nu är jag klar, i morgon jobb hela dagen på världens bästa I Ur & Skur förskola, sen på fredag vara hemma hos en kompis hela dagen och plantera häck, de är ju bortresta och då ställer jag upp, vad gör man inte för sina äkta vänner!!! Jo, ALLT!!!!


Kram Kram
Veronica


2 kommentarer:

  1. så ska modern komma och se till att allt är rätt gjort då...eller :-)) Bra jobbat, gumman

    SvaraRadera
  2. Gud vad du har jobbat! Det blir ju verkligen kanonbra!
    Det härliga med trädgård är att man får känna av rygg och benmuskler efter en dags plantering. Och de meditativa vattnings och rensningskvällarna (fyllda av mygg). Har själv minskat rejält på alla planteringar och land och har numera en mer vildvuxen (läs ogräsfylld) tomt.

    SvaraRadera