lördag 10 juli 2010

Fredag ..................

blev ägnad åt sol och havsbad......var ut på Maln här i Hudik och hade mysigt med två vänner och deras 2 barn.
Varmt och skönt både i solen och i havet, måste varit 20 grader i havet!!
I dag var det meningen att jag och Lilla A skulle åka med Lilla A´s far till stranden en heldag, men vädret tillät inte det idag, så det tar vi i morgon istället!!
Lilla A vill så gärna att vi ska ta en heldag varje sommar alla 3 på stranden och efter som vi är vänner jag å hans far så ser vi till att fixa det, senare under sommarn ska vi ta en grill kväll bara vi 3 med!!!

Nu ska jag kolla på Deep blue sea.....fast jag tror inte jag kommer orka kolla hela , lite trött !!!

Kram Kram
Veronica

torsdag 8 juli 2010

Sol och pool...............

har vi ägnat oss åt idag med :-) SKÖNT!!!! "Lekte" lite med kortet på mig och Lilla A, och visst blev det lite läckert!!
Det är skönt att kunna leka med ett och ändå ha orginalet kvar som det är!!

Kram Kram

Veronica

onsdag 7 juli 2010

Sol och pool..............

är vad vi spenderat vår tid till idag......från 11 till 17.30 !!!!! Kolla in mammas lilla livsnjutare!! Han har lärt sig flyta på rygg idag!! Sååå stolt!!
Jag har legat i solen hela dagen och varvat det med badning!!!! Har haft en toppen dag i Rogsta och bara varit!!!! Så ja, jag kan bara vara ibland!!!!

Kram Kram

Veronica

tisdag 6 juli 2010

Mammas go hjärtat..................

kan man bli vackrare än denna goa unge på kort????? Detta kort knäppte jag efter vår dag på stranden.....tänk vad denna lilla jordgubbe ser god ut!!
Jag kommer skicka in detta och få en förstoring på detta kort, tror ni canvas blir bra??

Idag hade vi tänkt ta med oss Linda och hennes Lilla W till Järvzo, men vi tyckte det var för varmt, vi vill ju se djuren när vi är där!! Så istället tog vi stranden, grilade korv och myste, pojkarna badade men vi mammor var fega hahahahaha, men det var lite väl kallt faktiskt!!

Nu i kväll ska jag fortsätta "leka" med photoshop och umgås med Lilla A, vi ska bara mysa!!

Järvzo det får vi ta en annan dag, då det är svalare !!

Kram Kram

Veronica

måndag 5 juli 2010

Photoshop CS5............

fick jag hjälp med att få installerat igår!! Oj så vackrare man kan göra bilderna!!!!! Denna bild är som jag knäppt den, har inte gjort något med den..................................
Denna har jag "fixat" lite med........men tänk så mycket det gjorde!!


Nu ska jag fortsätta utforska programmet och läsa min kamera manual få se om jag har några vackra kort att visa från Järvzo i morgon!!

Kram Kram
Veronica

fredag 2 juli 2010

Paradiset..............

åkte jag och Lilla A till i torsdags för att fira att han blivit stor och gått sin allra sista dag på dagis!! Lilla A och morfar åkte ut och lade nät på eftermiddagen, så jag och Lilla A bestämmde oss för att stanna och sova över med morfar! Han ville ju vara med och ta upp näten med!
Så vi åkte in till stan alla 3 och hämtade lite hemifrån och handlade lite för att grilla på kvällen. Vi grillade och jag passade på medans maten blev klar att dammsuga och knäskura golven och torka av alla köksskåp. Vid 23 tiden hade Lilla A och morfar varit och tagit upp näten, Lilla A hade inte ro att varva ner och tjatade om att åka ut och ta upp dom, dom fick ca 100 strömmingar och jag fick en mäkta stolt son!! Idag tog vi med oss min systers dotter och åkte upp till Köpmanberget och hon fick knäppa kort på mig och Lilla A, kolla vilken vacker bild hon fick på oss!!
När vi åkte ut till syrran hade Lilla A med sig en påse av hans egenfångade strömming till moster!!
Nu är Lilla A hos sin far i helgen för vi har ledigt nästa vecka vi 2 och far hans ville inte vara utan Lilla A i 2 veckor!!
I kväll har jag varit med goaste vännen Anna-Carin och fikat och haft data hjälparn Lars här, men Lars får köra en repris i morgon, för än har jag inget fotoredigerings program hahahaha
Var i kväll ut till Måsen i Stocka med min far och hans sambo och åt en gudomligt god peppar lax.......TACK för den gudomliga middagen min far, det var trevligt!!

Nu blir det lite boggläsande och sen god natt!!

Kram Kram

Veronica

torsdag 1 juli 2010

Blixtar och dunder.............

magiska under......................... eller, nej inte riktigt, men både tisdag och onsdag har det varit oväder över oss här i Hudiksvall, så jag har inte vågat ha datorn igång, är fruktansvärt rädd för åskväder!! Detta kort knäppte jag i går kväll, då var åskan rakt ovanför oss!!
I tisdags hade vi 39.7 grader i solen hela dagen, jag solade hela långa dagen:-) Sen på kvällen kom ovädret med spö regn och åskväder.
Onsdag tillbringade jag och Lilla A ute i Rogsta, Lilla A badade pool och lekte, jag och Jessica softade och snackade skit.
Var ut till stugan och hämtade lite nyfångad strömming och nyrökt böckling, TACK FAR!!!!!
Eftersom vi har egen rök så är man lite bortskämd med att få egen rökt fisk!
Väl hemma var det middag som fixades, det blev en enkel korvstroganoff, sen kom regnet och åskan igen!!
Vi kurade ner oss i sängen och läste saga och sussade!!

Idag går Lilla A sin allra sista dag på dagis......känns vemodigt att lämna den underbara personalen men men, han har ju blivit stor min lilla kille nu!! Så nu väntar ett 5 veckors långt sommarlov för Lilla A sen börjar lekis!! Spännande!!

Idag står städning på schemat här hemma, sen glass ätning för att fira att Lilla A blivit stor kille, en liten tur på stan med för idag börjar Handelns Dagar här i Hudiksvall!!

Kram Kram

Veronica