fredag 2 juli 2010

Paradiset..............

åkte jag och Lilla A till i torsdags för att fira att han blivit stor och gått sin allra sista dag på dagis!! Lilla A och morfar åkte ut och lade nät på eftermiddagen, så jag och Lilla A bestämmde oss för att stanna och sova över med morfar! Han ville ju vara med och ta upp näten med!
Så vi åkte in till stan alla 3 och hämtade lite hemifrån och handlade lite för att grilla på kvällen. Vi grillade och jag passade på medans maten blev klar att dammsuga och knäskura golven och torka av alla köksskåp. Vid 23 tiden hade Lilla A och morfar varit och tagit upp näten, Lilla A hade inte ro att varva ner och tjatade om att åka ut och ta upp dom, dom fick ca 100 strömmingar och jag fick en mäkta stolt son!! Idag tog vi med oss min systers dotter och åkte upp till Köpmanberget och hon fick knäppa kort på mig och Lilla A, kolla vilken vacker bild hon fick på oss!!
När vi åkte ut till syrran hade Lilla A med sig en påse av hans egenfångade strömming till moster!!
Nu är Lilla A hos sin far i helgen för vi har ledigt nästa vecka vi 2 och far hans ville inte vara utan Lilla A i 2 veckor!!
I kväll har jag varit med goaste vännen Anna-Carin och fikat och haft data hjälparn Lars här, men Lars får köra en repris i morgon, för än har jag inget fotoredigerings program hahahaha
Var i kväll ut till Måsen i Stocka med min far och hans sambo och åt en gudomligt god peppar lax.......TACK för den gudomliga middagen min far, det var trevligt!!

Nu blir det lite boggläsande och sen god natt!!

Kram Kram

Veronica

2 kommentarer:

 1. Då är väl A nöjd nu. Mycket som hänt på två dagar.
  Fin bild, hoppas det kommer fler
  modern

  SvaraRadera
 2. Superfin bild. Synd att jag inte var i Stocka när du var där. Jag såg att du varit i pråmen också. Tack för vackra orden i gästboken
  Undrar när du kommer med din mor och fixar till min blogg?

  SvaraRadera