onsdag 7 september 2011

4 * skolstart.................

och start på nytt jobb har vi haft här hemma sedan sist jag skrev. På kortet nedan är det en liten stolt Lilla A som sitter för allra, allra första gången i en skolbänk. En dag han länge väntat på :-)
Min skola har ju också börjat. Stora S började 8an, Stora J började 5an och Sambo L började nytt jobb.......så det har rört på sig lite här hemma. det är skönt att ha kommit in i vardagen igen faktiskt, lite rutiner och så behövs.
Har nu anmält mig till rekryteringen, så nu hoppas jag kunna få jobba lite grann och få lite extra pengar :-)
Har också fått bytt min vfu (verksamhetsförlagd utbildning, så du slipper fråga vad vfu står för IGEN pappa ;-)) så nu kommer jag v. 39 börja på I ur & skur :-) Är glad för att jag fick byta, nu kommer jag få den speciella pedagogiken de har och som jag vill ha.

Kräftor har vi också hunnit med en lördag i Näsviken hos goda vänner Pelle och Carola....tack tack än en gång för en super trevlig kväll med en massa massa skratt :-D

På skolan har vi varit på läger till Smörnäs utanför Gävle. trevligt var det och mysigt att få sova i militärtält och laga mat i kokgropar och baka bröd i egen byggd ugn ute i skogen. Det blev en 5 stjärning middag av det hela kan jag lova.....så himla supergott!!

Lilla A har haft sin första Ju-jutsu träning i måndags......oj vad han tycker det är skoj, han längtar redan tills nästa gång. Känns skönt att han kommit igång med någon sport och att han själv valt den och att den inte är påtvingad.

Idag blir det plugg för mig, ska kolla på filmen Svinalängorna igen och skriva reflektioner på den......en film värd att se och tänka på.........
Efter det ska jag se om jag hinner göra en "hall presentation" på mig själv som kan få sitta i hallen på I ur & skur så att föräldrarna vet vem jag är och vad jag gör där :-)

hoppas alla andra kommer ha en lika bra dag som mig!!

Kram Kram
Veronica

1 kommentar: