onsdag 30 december 2009

HAPPY NEW YEAR..............

önskar jag alla som kikar in till mig:-)) Här har vi tänt lite ljus och myser i soffan med film jag och sonen.........
I morgon åker vi till Sally och Anders och firar nyår, så det blir en lugn kväll med mat och trevligt sällskap!!
I kväll blir det bara mys i soffan och sticka lite.......tar ett glas vin i kväll eftersom jag kommer köra i morgon!!


Hoppas alla får ett Gott Nytt 2010!!

Kram Kram
Veronica

söndag 27 december 2009

GOD FORTSÄTTNING..........

på er alla!!!!

Nu har julhelgen lagt sig..........är nöjd!!
Har fått många fina klappar b.l.a en spikmatta, somnade på den igår och gud så skönt det var!!

Sonen har fått ett Märklin tåg så han kör tåg som bara den, men ack så fint gjorda dom är, ser ju ut som ett riktigt ånglok med vagnar!!

Ja, nätet krånglar så ladda upp bilder på bloggen funkar inte nu, får nog vänta tills efter nyår innan det kommer funka som det ska igen..................


Nu ska vi ha en lugn och skön dag, i morgon ska jag lämna sonen hos mormor en stund och själv ska jag hjälpa en kompis städa ur sin lägenhet efter flytt!!

Hoppas nu bara att förkylningen är på bättrings vägen, för jag vill vara frisk till nyår!!

Kram Kram
Veronica

söndag 20 december 2009

Bråda dagar.......

är det och har varit så här inför julen!!

Idag har jag och Alfred varit till skogs med morfar och hämtat 2 granar, en till vardagsrummet och en till Alfreds rum!! Nu är dom klädda och granna:-)
I morgon blir det mera fix.....på tisdag ska det handlas julmat och de sista klapparna!!
På tisdagen kommer jag att laga all julmaten och tvätta, sen på onsdag kommer Alfreds mormor och morfar och firar lilla julafton, för han åker till sin pappa vid 12.30 på julafton
:-(( så den lilla tiden på julafton jag får med han vill jag ha för mig själv........känns hemskt att inte få ha han hela julafton..........men men, hans far vill ju träffa han med och förra året var han hos mig på eftermiddagen så då är det hans fars tur i år...............................

Vi var ute i stugan en sväng idag.......när jag var där kände jag att jag absolut inte ville åka hem.........ville stanna där, gå in och elda i öppna spisen, laga julmat, klä gran och spela spel och lyssna på det stormande havet och den vinande snön utanför............så nästa år kommer jag och Alfred att fira jul ute i stugan, han ville det med och ville inte heller åka hem idag!!

Min dröm är att bo där permanent och den drömmen kommer jag att besanna, Alfred sa idag -Mamma, jag vill bo ute i stugan, jag vill inte bo i stan!!
Och jag kan inte annat än att hålla med honom.........vet exakt hur det skall byggas om och inredas redan, ser bilder, har ju haft det som dröm i flera år........och den drömmen kommer jag att besanna en vacker dag det är då ett som jag svär på.................sitter och längtar dit nu......


GOD JUL ALLA MINA LÄSARE!!!!!!

Kram Kram
Veronica

måndag 7 december 2009

Lite mera örhängen...........

kom jag på att jag har bilder på, så då får dom hamna här ute på bloggen dom med :-) Detta är mamma och pappa mus....dom är ca 1 cm höga.........
Skyddsängel och snögubben är goda vänner.....detta par är det första jag gjorde! Gillade dom så mycket att just detta par faktiskt fick stanna hos mig! Men ett par är sålt och bor nu hemma hos Bodil och ska pryda hennes öron!


Har även fått skicka ett par med tomtar upp till Luleå och ett par ska i morgon postas till Iggesund, känns skönt att få sälja och göra andra människor glada!!


I dag måndag har jag stickat klart mitt allra första par sockor.....och jag måste medge att jag är mäkta stolt för dom blev jättefina! Det tyckte sonen med, som sa :- Va du är duktig mamma, dom är jättefina, TACK!!
Finns väl inget som värmer en moders hjärta mer!!


Kram Kram
Veronica

söndag 6 december 2009

Snö ängel.............

satte jag mig och sydde igår....4 timmar från början till slut och det strulade ingenting :-) Tyckte den blev så fin vid kakelugnen, så den får nog sitta där på korgen över jul, men sen ska den nog sitta på någon annan plats om jag känner mig själv rätt!!

Ja, här har det varit fullt upp sedan jag skrev sist, julmarknad på museet! Vi fick dålig plats tyvärr, därav blev inte försäljningen riktigt bra, men jag sålde iaf 4 par örhängen och en liten stående tomte.

Har även en beställning på tomte örhängen som ska skickas ända upp till Luleå :-)

Sen ska ett par säljas till köksan på ett dagis i stan :-)

Roligt att få sprida dom lite!! Ja, idag är det 2 advent och sonen gav mig en riktig sovmorgon, ända till 10 lät han mig sova.......då är han bara 5 år!! Han gick upp och knäppte på tv´n och satte sig i lugn och ro och tittade.....kom och väckte mig när han blev sugen på frukost!!

Vi tog en lång frukost med 2 tända ljus, gröt, ägg och macka iklädda endast morgonrock, sen blev det lucköppning på 3 julkalendrar i soffan, jag med en kopp kaffe och käre gamle Snobben på barnkanalen :-)

Nu ska vi ha en mysig 2 advent och det hoppas jag att alla ni andra med får!!

Kram Kram

Veronica