söndag 30 oktober 2011

Liten uppdatering..............

kommer här. Jag har varit hemma med lilla A en hel vecka för att han var sjuk, jätte konstig sjuka...hosa och feber en hel vecka men ingen snuva......
Jag kommer att ha min sista praktik vecka nu v.44 men det blir att jag kommer tillbaka v.47 och gör den vecka jag tappade för vab. Man ska nämligen ha 100% s närvaro på vfu´n annars är den inte godkänd.
I går tappade lilla A sin allra första tand..... Vi satt och åt tacos och han säger:- Min tacos kissade på sig! (han hade nämligen hällt i allt ur tomat burken och det blir ju lite vatten i dessa som i alla vet) Efter en liten stund säger han Aj och pillar ut något ur munnen och säger att han bet på något hårt, det plingar när han tappar det på tallriken och jag ber att få det.
Han plockar upp det och lägger det i min hand och jag säger:- A du har just tappat din första tand!! Han släpper tacosen och säger att han inte kan äta mera....- Jag måste tala om för tjejerna!!! Rusar upp för trappan och får ett stort gensvar av tjejerna!!

Överlycklig kille kommer sedan ner morgonen efter och basunerar ut att han har fått en guldpeng av tandfen!!

I dag ska vi hela stora familjen åka till Stads hotellet i Hudiksvall och bli modellfotade!! Skoj skoj ska det bli, hoppas nu att vi får några fina kort på oss!!

Jag har även hört att det saknas inredning på min blogg och det ska jag försöka ändra på. Har legat lite på is allt sådant nu för det har varit ganska mycket med skolan!! Men C kjag lovar att jag ska gå dina önskemål till mötes så fort jag kan och så bra jag kan!!


Kram Kram
Veronica

söndag 23 oktober 2011

Gravkransen.............

som nu ligger och pryder min farmor och farfars grav................




Kram Kram
Veronica

lördag 22 oktober 2011

Bakat mini pizza...........

i ute ugnen har vi gjort i dag. Gissa om det var gott, oj oj oj.....vill man bara ha mera av:-)
Här är pizzorna i ugnen....lite suddigt kort pga. av all rök hahahaha
Här är de klara pizzorna på plåten. Dom bara ser goda ut, eller vad tycker du??
Vi hade med oss T och hans dotter I upp i skogen, fru J och Stora S kunde och ville inte följa med.

När vi kom hem gick jag en extra sväng och samlade ihop lite kottar och fint, som bidde en krans till farmor och farfars graven. Kommer kort på den i morgon, för idag ville jag bara fresta er med dessa goda pizzor ;-)

Kram Kram
Veronica

torsdag 20 oktober 2011

Foton......fler finns på myfoto.bloggplatsen.se





Goa Hanna.................




Redigerat lite gamla kort...................

som kommer här!! Hädanefter kommer mina kort ligga på adressen: myfoto.bloggplatsen.se


söndag 16 oktober 2011

Murat ugn....................

uppe på utkiken i dag har vi roat oss med. Visst blev den fin :-)
I denna kan man baka matbröd, pitabröd eller som jag tänker göra med "mina" förskolebarn, minipizzor :-P
Vi gjorde en liknande på lägret med skolan, men nu tog jag och Sambo L och murade ist för sten och mossa som vi hade att tillgå på lägret.

Hela barnaskaran ar med upp på utkiken idag, Stora S, Stora J och Lilla A. Vi gräddade Krabbelurer i gjutjärnspanna på grillgallret och murade ugn, mysigt som bara den var det!! Barnaskaran gick hem tidigare än Mig och Sambo L.
Denna vackra solnedgång i härliga färger knäppte jag på vår bro kväll, var så vackert med områdets lysen och det svarta som kontrast.
En underbar och mysig helg har vi haft, trots tråkigt dödsbesked om vår stuggranne.
Vila i Frid!! Du får hälsa en kram till min Farmor <3 <3 <3


Kram Kram
Veronica

torsdag 13 oktober 2011

En doft av choklad...................

Kram Kram
Veronica



lördag 1 oktober 2011

1 oktober..........


och en dag med strålande sol och varmt väder har det varit idag. Helt otroligt väder!! Man kan ju knappast tro att det var det datum det verkligen var.

Vi tog och tände en brasa på gården och grillade korv till lunch...sååå gott. Undra varför allt smakar så mycket godare ute än inne?!?!? ;-)

Haft en mys vecka på min vfu, jag trivs som fisken i vattnet och har verkligen hittat rätt, I ur & skur förskola är min melodi det :-)


Kram Kram
Veronica