onsdag 17 november 2010

Hemtenta..........

Har vi haft denna vecka....ska vara inlämnad på torsdag före 12.00. Nu känner jag att jag är klar med den. Har mailat den till mor så hon får kolla igenom med, lätt att inte se vissa fel om man suttit och skrivit 4 sidor på dator faktiskt!!

Nu ska jag värma lite lunch sen diska......usch ingen som kan skicka en bänkdiskmaskin åt mig omgående hahaha, det är det tråkigaste jag, vet att diska......

Kram Kram
Veronica

söndag 14 november 2010

Helgen...............

har varit toppen. Möblerat om alla rum utom Lilla A´s rum. Idag har jag gjort det sista piffet och rört ihop lite mynta/ros the! Här är en bild på the´t innan det hamnat i påsar!!

Så här blev köket, soffan stod i morse framför fönstret, så det blev ingen jätte förändring men dock en liten haha.




Nu ska vi ha söndagsmiddag med fläskytterfilé, ris och trattis sås!

Hoppas alla ni haft en trevlig helg med!!



Kram Kram

Veronica

torsdag 4 november 2010

Plugg, plugg och.................

åter plugg har det varit ett tag nu!! Denna vecka har Lilla A haft sitt första höstlov så vi har haft det lite mys. Från måndag till tisdag sov han hos mormor och hade det mys. Jag var på cul med studiegruppen hela dagen. På onsdag åkte vi till buspalatset och var där i 3 timmar och lekte. På onsdags kvällen åkte vi ut till morfar och fick pannkaks middag!!
Idag har jag kollat över och kompletterat två uppgifter och skickat in dom till betygssättning.
Affe har lekt med sitt lego hela dagen. Jag har ringt och pratat med min handledare på VFU´n så i morgon ska hon ringa upp så jag ska få en tid då vi ska ses och ett schema för min praktik tid.
Just nu har Lilla A grannpojken på besök och dom sitter och tittar på tecknade Batman!!

I morgon ska Lilla A åka till sin far, så jag ska plugga hela helgen så jag får undan lite uppgifter och inte har en massa kvar att fixa v 47 och v 48 då jag kommer ha fullt upp med VFU`n!!

Kram Kram

Veronica