måndag 31 maj 2010

Radband.............

har jag gjort ett till idag!! Har ju beställt en vacker Madonna och jag vill att hon ska ha ett radband att hålla i, så då gick jag på Ombonat och köpte ljussmycken och fixade ett!!
Det tar ju några timmar att göra men det är roligt göra!
Var ner på arbetsförmedlingen idag, sen ringde Anna-Carin och frågade om jag skulle med på lunch, så vi gick på Radjos och käkade!! Trevligt trevligt!
Sen gick jag på Ombonat och Fasett och kollade runt lite, hemma har vi blivit tvugna att sitta inne, alla grannar ska ju så klart klippa gräs just i kväll, så jag och sonen får snällt sitta inne eftersom vi är känsliga för gräs båda två, vi nyser och snuvar ikapp här hemma just nu!!

I morgon blir det en dag i barnens tecken, Jessica och hennes dotter kommer och det kommer bli antigen Mulle Meck eller Buspalatset!!

Har även letat fram en stall hink så sonen ska få sätta egen potatis!! Kommer bli skoj för han, det växer ju fort och det kommer ätbart av det hela!!

Nu har vi startat tvätt och ska bara hålla oss ine resten av kvällen, för gräsklipparna väsnas runt om i alla hus här hemma just nu!

Kram Kram

Veronica

lördag 29 maj 2010

Min brandman........

å jag är sååå stolt över han!!! Mammas kille, snart 6 år och kliver fram framför alla människor i stan och släcker en brand på en docka med en filt!!!!! Mamma växte 1 meter det kan jag lova:-D Lite hjälp fick han ju av brandman "Masbo" men det mesta gjorde han själv å duktig var han:-)
Han sa när vi gick därifrån:- Mamma, jag ska på en gång bli brandman när jag är stor!!
Det värmer mitt hjärta....bra yrke!! Känns skönt att han vill och vill veta hur man hjälper folk i nöd, och att han vill jobba med det:-)

Kram Kram

Veronica

onsdag 26 maj 2010

Testpilot............

har jag anmält mig till.....
Men inte som vilken testpilot som helst, utan testpilot för en EOS 550D!!!!

Håll alla tummar ni har att jag får vara med.....för blir jag uttagen får jag efter testet, tro det eller ej....BEHÅLLA KAMERAN!!!!!


kolla in på denna sida om ni med vill testa lyckan att bli testpilot:-)
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

Kram Kram
Veronica

Nya recept...........

har lagt till 10 nya recept i min matblogg, riktiga sommar grill recept och recept på vår nuvarande vår primör rabarbern!!
matstugan.blogspot.com är adressen!!

Hoppas du kikar in och hittar något gott att testa på grillen i helgen!!

Kram Kram
Veronica


P.S länk till matstugan ligger i höger spalten, bara att klicka på bilden så kommer du dit;-) D.S

måndag 24 maj 2010

Trädgårds dag..........

blev det verkligen idag....
Började med att jag åkte upp till min goda vän Linda och hjälpte henne på hennes uteplats!!
Det är första året hon har den, så hon ville ha lite tips och råd och jag känner mig bara glad att få komma med tips och trix!!!

Sen hem och fortsatte på min egen altan, nu äntligen är allt klart, känns så skönt....bara vänta på att "järnnätterna" varit så jag kan packa undan fiberduken för i år.
Det enda jag har kvar att göra nu är att skola om lite tomatplant och melon plant, sen är jag klar!!

Efter detta kom mor och vi gick ner på stan för att heja på alla duktiga människor som sprang/gick Blodomloppet.
(skäms lite för att vi inte gick dessa 5 km)
Nästa år ska vi vara med vi också!!

Nu titta på "se om ditt hus" på Kunskapskanalen, sen blir det sängen med boken en stund!!

Kram Kram
Veronica


P.S kort på altanen kommer i morgon!! D.S

söndag 23 maj 2010

Utedag.....

Igår var jag ute och fixade med "inredningen" på altanen hela dagen!!!! Var underbart väder!! Skördade dom allra första rabarberna som idag ska få bli en god rabarberpaj....oj oj oj vad man längtat efter det denna vinter!! Det blir nog till att göra lite hemmagjord vaniljglass till!!
Nu har jag äntligen satt upp mitt armeringsnät som växt/insynsskydd på altanen....så skönt att ha det uppe...nu väntar jag bara på att få plantera ut mina små frösådda ipomoeor och luktärter!!
JAg blev tyvärr inte klar med portalen igår, så jag funderar idag på att trotsa regnat och gå ut och göra klart det, men jag lyckades ju så klart hamra sönder tummen igår när jag höll på, så nu känner man sig lite tafflig med vänster hand........
Vaknade av regnets smatter mot fönsterbläcket, så jag tog fram boken och läste lite och bara njöt av söndagsmorgonen!!


Har suttit och funderat på att börja sy kläder....hittar ju aldrig tunikor som jag vill ha dom, så varför inte börja sy dom som jag vill ha dom?!?!?!
Ja, jag ska nog prova någon dag, men först ska altanen och planteringarna vara klara!!

Har även fixat till en plantbytar dag med vänner!! Så den 5 juni kl: 12.00 - 15.00 ska vi ses i Borgarparken i Hudiksvall!! Så om du ser detta och vill vara med.....ta med dig dina frösådda plantor och kom.....så många plantor du har med dig, får du ta med dig hem....vi byter 1 mot 1.....inga pengar inblandade alls!! Välkommna ni som vill!!

Kram Kram
Veronica

fredag 14 maj 2010

Amigurumi......

har det blivit här hemma för hela slanten hahahahahhaha Fick låna en bok av Katarina med denna roliga morot i, så den gjorde jag det första jag gjorde, nu håller jag på med en sköldpadda ur samma bok..... I dag regnar det i Hudiksvall som bara den....fast här är det bullbak och städning på schemat eftersom undertecknad fyller år i morgon......och då ska det vara sol och 20 g varmt har dom lovat :-)

Var på mitt första pass med Bodycombat igår......oj så skoj det var....men aj aj aj....va det gjorde ont att kliva ur sängen i morse hahahahaha

Kram Kram

Veronica

lördag 8 maj 2010

Ett hjärta till dig mamma!!!

Sonen kom och bad mig knäppa ett kort på honom när han gjorde ett hjärta med sina händer...... - Det är till dig mamma, för att jag älskar dig!! Knäpp ett kort så du har hjärtat kvar!! Man kan inte få ett bättre betyg!! ÄLSKAR DIG ALFRED!!

Kram Kram

Veronica

tisdag 4 maj 2010

Solen...............

har äntligen kommit!!!!!!!! Känns skönt att snön är borta och att våren är här.......nu snurrar det bara plantering i huvudet på mig, vill bara att allt ska växa och gro!! Slutade med sorg på min praktik i fredags, längtar redan tillbaka!!!! I morgon ska jag åka och hälsa på barnen...........
Annars ska jag fixa lite hemma, min födelsedag närmar sig så nu ska det fejas rent, få se om jag hinner med fönstren med!!
Ute har det börjas med att donas med jord och odlingslådor,, så nu känns det skönt att få komma igång äntligen!!

I dag är det tvätt, plock och städning som står på schemat, i kväll besök hos bekanta!

I morgon är det full fart igen.....undra hur man ska hinna med sånt man vill?? Men men, det kommer väl en tid då jag kan fixa allt jag vill och träffa de människor jag vill, men just nu känns det som att det bara blir hemma tid och fix med sånt som ska bli klart till sommaren, i juli kanske man har tid för vänner??? vem vet?? Men men, min tid kommer........har ju lite virk beställningar som ska göras med, så vänner får vänta tyvärr......vill ha lite mera tid för nöjen!!

Kram Kram

Veronica