tisdag 17 november 2009

Stick cafe.......

var jag på idag......jobbade inte så då passade jag på att följa min stickande mor och henes vännina Ragnhild till museet och pysslade ihop lite örhängen........dom andra stickade, men jag gjorde b.l.a dessa örhängen!! Den 29/11 ska alla komma in på museet i Hudiksvall, där vi står och säljer våra alster!!!!! KOM DIT!!!!!!

I morgon ska jag pyssla, diska och försöka ta mig ut i skogen och se om jag hittar lite sena "trattisar".........på eftermiddagen ska jag åka ner på Bransta och basta med min kära kollega Carina!!!! Ska bli SÅÅ skönt att få bli riktigt varm inombords.....man blir kall och trött av detta regnande som aldrig ger med sig!!!

Sen jag kommit hem i kväll, har jag bara ätit, tittat på Halv åtta hos mig och Äntligen Hemma!!

Nu ska jag nog krypa ner mellan lakanen och läsa.......i morgon är en ny dag och nya möjligheter!!!!!

Kram Kram

Veronica

fredag 13 november 2009

Skogspromenad.......

tog jag, sonen och mo i tisdags.........hittade lite frusna "trattisar" som hamnade i middags såsen......gott gott gott!!
Sen plockade vi mossa, kottar, lav och en liten fin gran som jag satte i en burk med vatten..........det är ju inte jul ännu....men snart så tihi tihi..... Men visst blev det fint med den lilla granen i en konserveringsburk......gillar att man ser rötterna......kommer att finnas flera sådana här hemma ju mer vi närmar oss jul...
Dena vecka har det inte varit något jobb för mig, så Alfred har bara varit 2 dagar på dagis, måndag för då har han gympa och det gillar han och sen onsdag för att han längtade efter sina kompisar.
På tisdag var vi hemma och myste och bara hade det bra, torsdag hade vi en dag då Alfred fick bestämma vad vi skulle göra och då byggde vi en hel stad på hans 2 mattor med bro mellan dom....golvet var vatten.....oj så kul vi hade medans vi lekte!
Sen på med kläderna och ut på gården och lekte kurragömma sen en liten prommis i det sköna vädret! Till middag åt vi kyckling och ris som även det var beställt av Alfred!
I dag har vi varit lediga med och vid 11 kom Jessica och Indra och hälsade på........vi fikade och hade en jättetrevlig stund, så det ska vi göra om Jessica!! Fick 2 kassar och en banankartong med pysselsaker av Jessica så just nu hopar sig ideerna i huvudet på mig!!
Alfred har just åkt till sin pappa för att vara där till nästa fredag....så nu är det tyst tyst tyst här hemma.....bara tick tack från köksklockan som hörs!!

I kväll har jag tvättstugan och det blir nog pyssel medans jag väntar mellan maskinerna!!

Nu ska jag åka och handla mjölk och sen hem och göra middag, i dag kommer det att bli stekt kotlett med rostade rotsaker!!

Trevlig helg!!

Kram Kram

Veronica

måndag 9 november 2009

2 inlägg samma dag............

otroligt...men sant, jag blev så nöjd med min nya "julkortsupphängning" så jag bara måste dela med mig av ideen!! Med lite papper och lim och några klädnypor fixade jag denna!! En liten adresslapp på "paketet" måste det ju vara ;-)
Hängde den i hallen så att när alla vackra julkort, som jag nu förhoppningsvis kommer få, kan få hänga och glädja mig när jag kommer hem!!


Kram Kram
Veronica

Måndag........

är det igen.....
Har sonen på dagis, har varit till mor och hämtat en Änglatrumpet som jag fått, en stor en hihihi och en Herman!?!?!.....det är en kaka som man ska sköta om i några dagar, mata och röra i Herman och sen dela han i 5 delar, en del spar jag själv och dom andra 4 ska jag ge vidare till vänner!!
Ska bli skoj....det ska vara en jättegod kaka så jag riktigt längtar........
På fredag ska 4 st "nya" små Herman få nya hem.....1 vet redan var den ska......dom andra 3 har inget hem ännu, men det kommer nog!!
När jag kom hem från mor satte jag upp adventsgranen i sin fot ute på altanen........kommer bli fint med en slinga i den sen......lite mysbelysning ute på balkongen.........

Kl: 12.00 ska jag hämta sonen på dagis, sen tror jag att vi ska julpyssla lite till och så blir det nog en liten promenad med kameran, vi har underbart väder här i dag........soligt nån minusgrad och frost på gräsmattorna.........kanske det blir lite toppen kort idag.......

Ska försöka knäppa lite fina interjör kort här hemma och lägga ut med........har inte fått kort som kunnat tillgodogöra riktigt hur det ser ut!! Så jag ska försöka fixa så hemmet kommer till sin rätt så som det ser ut.............

Ja, inget jobb denna vecka än så länge......men man vet ju aldrig när det kommer ett telefonsamtal från "chifen":-)

Ska börja tänka riktigt på julen denna vecka........är ju lite logistik som ska ordnas när sonen ska vara på två ställen.......lite tider och sånt, tyvärr......vill ju ha mitt go hjärta hos mig hela dagen jag då, fast det vill ju han far med.....så vi får kompromissa och göra det bästa av dagen iallafall!!

Skall göra ett snöre med pyntade klänypor i dag som vi kan hänga upp julkort på idag när vi pysslar, kom en ide i natt när jag inte kunde sova......så den ska jag göra till verklighet idag.......

Nu ska jag kolla runt på Facebook och se om mina vänner skrivigt något skoj, sen ska jag börja med disken och planera middagen och lite handling!!


Kram Kram
Veronica

söndag 8 november 2009

Örhängen...........




blev det några i kväll!!
Jag gillar nog korven och Puckon mest hahahaha..........
Kram Kram
Veronica



torsdag 5 november 2009

Kung Bore.......

har kommit till oss i Glada Hudik idag..............mysigt!!!!! Kan detta månne vara Tomtens skor???? Vem vet?????

Denna vecka har jag jobbat hela veckan.......kul men jobbigt hihihi

Har inte varit mycket pyssel denna vecka för jag har sovit så hila dåligt.......men idag har jag orkat donat lite....

Efter jobbet åkte jag hem till mor och klippte henne och hon bjöd på Janssons Frestelse och jag fick det i matlåda med :-))

När jag kom hem var det tvättstugan som kallade, sen har jag dammsugit, torkat, plockat, diskat, och vaxat köksgolvet......bara nån maskin tvätt kvar sen är det kväll!!

Har kommit på lite örhängen som jag kommer att sälja på första advent marknaden här i Hudik......bilder kommer!!

Nu ska jag faktiskt sitta i soffan och kolla runt på lite bloggar och Facebook en stund innan det är dags att gå ner till tvättstugan igen!!

Kram Kram

Veronica

söndag 1 november 2009

Björkhjärta.....................

har jag länge velat haft ett på dörren men aldrig riktigt kommit til skott med att göra ett......men nu sitter det där och jag är så nöjd över att ha det på dörren!!
I helgen har det varit lugnt.........i dag söndag var jag och mor ut på loppis i Hög och sen bjöd mamma på middag......kok pärer med kött och gräddsås och det finns nog ingen godare söndagsmiddag än just det!!
I kväll har jag lovat mig själv att bara sitta still i soffan....men det börjar klia i fingrarna nu..........:-)
Ska nog försöka sitta stilla iallafall, har frutansvärt ont i båda benhinnorna, så det är väl bara att ta det lugnt för i morgon är det jobb igen!!

Kram Kram

Veronica