söndag 12 april 2009

lite info från en ledsen själ............

i morgon ska jag hålla på hela dagen och plocka bort möbler ur huset.........känns vemodigt!!
Jag älskar ju Peter, fast inte han mig........jag kan inte ens titta på han utan att börja grina!!
Känns jätte jobbigt att behöva åka dit och plocka men det måste ju göras.
Från i kväll är ju iallafall han och hans barn i fjällen och jag har lovat att vara ute ur huset på fredag för då kommer dom hem från fjällen...........
Vill ju inte träffa han mera än jag behöver.............skall vara noga med vad jag tar, så att inget av hans saker råkar åka med, vill inte ha nåt som påminner om honom, det är tungt som det är ändå, utan saker som är hans.................

Ja, idag har Alfred varit hos Emil och lekt, så han är så himla trött, han ska gå och lägga sig strax.
Jag ska hämta släpvagn på "bransta" i möra bitti, har fått låna en av dom med kapell.
Tack ni underbara brandmänn här i Hudik som har varit så snälla och som varit så snälla och stöttat mig.............ni är guld värda!!

Kram Kram
Veronica

lördag 11 april 2009

Ledsen...........

är jag..........
Jag och Alfred ska flytta för att Peter vill inte ha ett förhållande med mig längre..........

Så det kommer att bli lite ute på bloggen ett litet tag framöver.......ska bara flytta och dona lite ordning i vår lägenhet så kommer allt att fortsätta som vanligt här ute sen.........inte riktigt som vanligt då men nästan.
Pyssel och inredning kommer det att bli framöver med och blommor kommer det bli sen med, fast kanske inte i riktigt samma utsträckning som det skulle ha blivit om jag bott kvar.
Så undra inte vart jag tagit vägen.........jag ska bara klättra upp och känna lite glädje i livet igen, sen kommer jag tillbaka.

Kram Kram
Veronica

onsdag 1 april 2009

Bakningen..........

blev av idag, det blev Jamie Olivers matbröd och Norrlandskaka.........kunde inte göra Carina´s hälsobröd, för jag glömde köpa sirap. Har tvättat, städat, diskat, lagat mat, städat pannrummet, vikt tvätt, städat sopskåpet och faktiskt suttit utan att göra något......tittat på "Leila på landet".
Före det små kollade jag genom vikning och matlista på "Rent Hus" stackars människor som ska vara sjuka så att dom inte orkar städa, vad hemskt det måste kännas. Fick en lektion i återvinning av Linnea ikväll, jag fick godkännt ha ha, hon trodde jag skulle klara det själv nästa gång, fast hon ville vara med och kolla, för annars, om jag gjorde fel, skulle "sopgubbarna" skälla på mig och det ville hon inte! Visst är dom bara för härliga!!
I morgon kommer matbilen igen, ska ringa dom på förmiddagen och beställa!
Annars har det varit en lugn kväll här hemma, barnen och sambon har varit och åkt lite traktor, Linnea i hytten och Alfred och Linus i skopan..........dagens höjdpunkt!!

Här kommer receptet på Carina´s hälsobröd!

2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
3 dl Vetemjöl
2,5 dl Vetekross
1,5 dl Vetekli
1,3 dl Vetegroddar
4 tsk Bikarbonat
1 liter Fil
2 dl Sirap
2 tsk Salt

Rör ihop allt i en bunke och häll upp i två avlånga formar klädda med bakplåtspapper.
Grädda i 1 timme på 175 grader.


Hoppas det kommer att smaka!


Kram Kram
Veronica