lördag 28 februari 2009

Anglingen.......

blev jätte lyckad!!
kom ca 50 lag a´2 i varje lag så alltså 100 som tävlade, sen var solen med oss så det kom många som tittade.
Glömde kameran hos grannen där vi som arrangerade var på "after angling", så bilder kommer i morgon......., ja, jag vet att jag är glömsk och glömde den....men sån är jag........
Min son fick min far och åka skoter med mig idag.........min far vill inte åka skoter, har gjort det en gång, och det var inte med mig..... och vill inte göra om det!!(så alltså...inte mitt fel!!) men Alfred sa att morfar skulle åka med så det var bara att åka........jag körde så klart jättesakta eftersom far inte tycker om att åka skoter, fast han tyckte det gick fort.
Har det bara varit jag och Alfred har jag "blåst på" det lovar jag, för han tycker det är kul.........men men nu hade jag ju far bakpå, så då fick man ta det lungt.......
Det har varit en underbar dag ute på isen idag, det blir nog en anglings tävling nästa år med......för det blev så lyckat i år......så nästa år ska ni komma allehopa på angling!!(ha ha ha)

Kram Kram
Veronica

torsdag 26 februari 2009

Så här blev lamporna..........jag är super nöjd!! Nu fattas det bara en kontakt sen är dom redo att hänga upp. Knäppte kort på dom båda tillsammans, visst är dom snygga?!? (Det tycker jag iallafall)
Det var allt för denna gången!!


Kram Kram

Veronica

målning.....

ja, bordet uppe blev vitt det med. Nu har jag kommit på hur det blir där uppe!! ÄNTLIGEN!!
Har ju en omålad vägg, så den får bli vit och ett ordspråk i vitt, tv-bänken är redan vit, men skänken akvariet står på är träfärgad, så den får bli vit..... Soffan som är i svart fuskskinn, så himla ful, men ack så praktisk med dom tre små.......den får hänga med en stund till, tror jag......har ju ett vitt sofföverdrag om jag ångrar mig ha ha.
Tv´n är ju svart och akvariet har svarta lister, så det får bli vitt med inslag av svart!!
Lamporna är snart klara dit upp, ska sätta i sladd i dom idag, så nu behöver vi bara köpa en kontakt sen kan vi sätta upp dom.
Jag fick ju två skol plancher av "Benke", och en av dom ska få hänga i trappen, bara såg den hänga där när jag gick upp i går kväll, det var bara en självskriven plats.
Har även funderat på att skriva något på bordet uppe, som en bård i ljusgrått runt kanten på bordet, fast jag skulle vilja ha ett på latin, gillar det skarpt. Eller, man kanske bara ska skriva "Carpe Diem" mitt på bordet!?! Hm...nu fick jag något mera att tänka på........vi får se hur det blir, jag meddelar er alla det lovar jag.

Kram Kram
Veronica

onsdag 25 februari 2009

Ledig.....


är jag idag........igen!!

Har målat om vardagsrumsbordet. Det var vitt innan, men hade börjat blivit lite gulaktigt, var ju ett tag sen det blev målat första gången.

Så jag har egentligen bara frächat på färgen.

Fast det gjorde mycket. Nu funderar jag på att måla soffbordet uppe med, när jag ändå har allt framme.......

Fast först ska jag göra klart mina fönsterlampor i ståltråd till fönstren uppe i tv rummet.

Det ska bli så kul att få sätta upp dom sen när man har hängt upp gardinerna, vi har inte haft gardiner där, så det kommer att bli en väldig förändring!

Har sytt hissgardiner av gamla omstoppslakan, så det kommer att bli bra tror jag.

Kommer inte att bli klart i helgen, eftersom vi har en angeltävling att styra med, men nästa vecka är det ju sportlov här hemma och då blir ju karln hemma några dagar med Linus, så bara han sätter upp gardinstången, så kan jag fixa resten.

Nu kom jag på att jag vill måla hyllan i vardagsrummet vit med........en gammal golv trä planka utifrån stugan..........det är svarta smides konsoler på den, undra om den skulle vara finare i vitt ändå??

Lägger ut en bild på den här, så ge mig gärna råd!!


Kram Kram

Veronica

tisdag 24 februari 2009

Trådkrona

Äntligen är den klar.......det tog tid, men nu hänger den över det lilla vita bordet i hörnet i vårt vardagsrum och lyser. Fast nu har jag ju fått en ide på en annan modell, så nu kommer jag ju börja med den i kväll.
Ska städa och laga mat och diska nu, sen ska jag börja på nästa modell, den kommer att bli större, för jag vill ha en över vårt soffbord, så ideen är att den ska bli för vanliga kronljus och inte värmeljus. Eller det kanske blir snyggare med julgransljus?? Hm..där fick jag nåt att tänka på.
Karln ska ner till sjön alla kvällar denna vecka och dona med angeltävlingen som ska vara här hemma på lördag, så han vet vad han har att göra, så jag får sköta markservicen själv här tills söndag morgon. Det är ju lite att dona med innan dom kan skicka ut lag på isen. Hoppas nu bara att många har anmält sig till tävlingen! Pluss att han ska laga skotern med i kväll.
I morgon ska Maria komma och hjälpa mig färga håret, så då kommer det inte bli så mycket annat gjort än att umgås med henne, fast det är trevligt. Tänkte bjuda henne på middag som tack för hjälpen. Så i möra blir det Flygande Jacob till middag här hemma!

Kram Kram

Veronica

I kväll.......

ska bara trådkronan bli klar, så är det bara........om så fingrarna värker så ska jag bara göra klart den, för nu har jag ju kommit på en annan modell innan den första är klar.......har nog fått blodad tand på trådkonst jag nu ;)
Fast det är kul att ha något att pyssla med, har lite svårt att inte ha något att göra med händerna. Är lite av en rastlös person med för mycket energi.
I bland säger min sambo åt mig att jag ska sätta mig och ta det lugnt en stund, men då får han Alfons Åberg svaret:-Vänta, jag ska bara......
Jag är så plockig.......går och donar och plockar jämt, diskar, städar, tvättar, pysslar, eldar, bakar alltid ska det vara nåt på gång.......och apropå det så ska jag ta och gå och lägga in ved i panna och sen fortsätta med trådkronan.

Kram Kram
Veronica

måndag 23 februari 2009

trådslöjds kronan........

blev inte klar idag.........p.g.a mina fingrar som inte vill jobba med den någe mera.......får så ont i dom....har ju samma artros knölar som min mor och dom ger sig väldigt till känna när man håller på med luffarslöjd, tyvärr!!
Men men det är som det är och det är en kväll i morgon med, så jag får väl fortsätta då istället. Just nu känns mina fingrar som prinskorvar........
Har ju så klart kommit på en annan finare ide på ljuskrona, så vi får se om jag fortsätter på den gamla eller om jag börjar på en ny i morgon, man vet aldrig med mig....
Ska nu kolla runt lite på alla er andras fina bloggar sen ska jag ta och krypa ner mellan lakanen och sova, för i morgon ska vi få semlor på jobbet och det vill man ju inte missa......MUMS!!!!

Sov Gott alla bloggare och alla ni andra!!
Kram Kram
Veronica

fynd.....




hittade jag som låg undan skuffade på en hylla i köket..........mors gamla sprits i plåt....... Visst är den fin!!

Det roliga är ju att orginal kartongen är kvar.

Måste ta och sätta den på en fin plats i köket så att den syns, kan ju bara inte ha den undanstoppad...............

Nu ska jag även fråga er andra bloggare och besökare vad jag ska hitta på med min lilla låda som jag målat vit?? Vet absolut inte vad jag ska ha den till så det skulle vara kul om ni kunde komma med lite förslag.

Lägger ut en bild här så ni ser lådan, den är ca 20x20 och 15 cm hög.

Alla förslag är välkommna!!


Kram Kram

Veronica

utan jobb............

är jag idag.....så är det när man är timvikarie!
Ska städa och dona lite här hemma idag sen åka in till stan och handla vid 17.00 tiden.
Det var min sambo som låg bakis igår........lagfest med fotbolls killarna blev en våt kväll....ha ha, får skylla sig själv när man dricker så mycket.
Var på ljusparty hos grannen igår, köpte teljus med doften Havsbris, längtar tills dom kommer.
Det var längesedan jag var på ett ljusparty nu, så det var mycket som var nytt.
Jag hade ju inrednings party här hemma, det var en tjej som hette Anna som sålde för ett företag som hette Inne Rum......det var inte riktigt min stil, väldigt mycket skarpa färger, fast jag hittade en kaffr burk och en vas i silverfärg, så det blev handling i alla fall.
Fast det var inte nåt mer som jag riktigt fastnade för, fast det var kul att vara med om nåt nytt, det hade inte funnits så länge här i Hudik.
Ne nu ska jag gå och dona lite, kanske blir nåt skoj som kommer på kort senare idag.
Ska försöka göra klart min tråd krona idag, har hållt på med den hur länge som helst nu. Fast det har inte funnits tid nu på slutet, så vi får hoppas att den blir klar idag.

Kram Kram
Veronica

lördag 21 februari 2009

lördag........

och lite bakis ha ha....jo, det är faktiskt så.
Var på party igår på brandstation och det blev lite mycket dricka ha ha, fast kul var det.
Dansade så mycket så jag har fått en blodblåsa på vänstra foten under på trampdynan, de ni, då har man dansat så det förslår.
det var synd att min sambo skulle ut med fotbollslaget i kväll, hade varit kul om han hade varit med också, fast han ville gå med fotbollsgrabbarna istället.
Barn kalas har det varit här hemma för Linus idag, han hade 4 kompisar här och dom lekte konstant i 3 timmar. Så det har varit lite party överallt nu...i torsdags kom ju alla och grattade han, släkten då, för han är hos sin mamma på söndag som är hans rätta födelsedag.
Han var nöjd med kalaset och alla presenter, så det var kul.
I morgon ska jag bara ta det lugnt och pyssla lite här hemma, kanske tar en tur ut till stugan och en liten prommis.
Prommis tog jag i morse vid halv 9 gick ett varv runt byn, skönt med frisk luft så där dan efter.
Peter och Linus hade lånat skoter av Peters farbror, var ute och åkte och hade det kul, men det roliga fick ett abrupt slut........skotern gick sönder så dom fick ringa efter släpkärra och fick åka bil hem........fast nu måste vi laga skotern med.......usch verkar dyrt!!
Nu ska jag ta och fixa mig en liten ostbrika med kex och lite vindruvor......men vinet får vara för ikväll, blev nog av det i går kväll.

Kram kram
Veronica

tisdag 17 februari 2009

handling.......

Var och handlade med min son i går.........vi möter en utlänsk kvinna och sonen Alfred på snart 5 vrålar - Mamma, titta vilken svart tant! Jag svarade bara -Ja, titta! Kvinnan i fråga börjar skratta och Alfred säger - Min dagisfröken är också en svart tant! Hon säger - Jaha, va kul! sen vandrar vi vidare åt varsina håll. Efter ett tag i affären möter vi samma kvinna igen och Alfred skriker - Mamma, där är svarta tanten igen! Barn är härliga!! Så är det bara! Hon märkte ju att han bara reagerade på hennes hudfärg och inget annat. Hon tog inte illa upp och märkte nog på mig att hon själv fick ta kontakt om hon ville och att jag inte alls hade något emot hennes hudfärg.
Men det var en rolig upplevelse!
Har inte hunnit med mycket idag, varit hos grannen och fikat, kollat på bygglov, lagat mat, diskat och tvättat.
Ska nu laga Linus täckbyxor och duscha sen är det god natt!!

Kram Kram
Veronica

måndag 16 februari 2009

Bullbak...........


har det varit här i kväll, Linus fyller ju 8 och ska ha kalas så då var det till att fixa ordning lite bullar.

Blev jättegoda, tog en varsin ljummen med ett glas mjölk.

Har inte gjort så mycket ikväll, lagat mat, dammsugit och varit ute med barnen en sväng, tvättat åsså bakat då, så nu ska jag slöa lite och kolla i lite inredningstidningar.

Har faktiskt inte pysslat nåt i kväll det känns lite konstigt, men tiden har liksom inte funnits och så är det ju ibland.

Ska kolla om jag kan hitta lite goda recept på lite mys middag, för vi tänkte fixa det på söndag jag och gubben och bara rå om varandra, var ett tag sen nu, så det ska bli mysigt.

Hjärtat gjorde jag förr förra julen på en pyssel kväll med Trädgårds odlarna

Kram Kram

Veronica

söndag 15 februari 2009

Hemma igen...........


ja, det blev ingen potatisgratäng idag...........hon skulle ut och gå så det hans inte med. Vi får ta det en annan dag.

Jag, Alfred och min far tog en sväng ut till stugan med innan vi åkte in till stan, det var fint där ute vid havet idag, fast kallt.

Det var som vanligt kallare inne i stugan än ute!

Far tog med sig sitt dragspel hem, han kände nog för att spela skulle jag tro, sen så skulle han laga det också, det var nåt han skulle limma fast som hade lossnat, så det var ju inte trasigt, det är bara en skönhetsdetalj.

Var meningen att jag skulle baka bullar idag, men jag har ärligt talat ingen lust, så jag tar det en annan dag istället.......

Ska laga potatisgratäng senare, för vi satte en tjälknöl i ugnen igår, så det blir lite fest middag här i kväll.
Kronan här uppe är också det lite av det pyssel som jag sitter och pysslar med på kvällarna.
Tanken har slagit mig att starta en webbshop, har ju gått starta eget kurs, men sen har bara tanken funnits och utvecklats i mitt huvud, det har liksom inte kommit längre.
Det skulle ju vara kul att ha en inredningsbutik där man även säljer sina egna saker. Fast ja, jag vet inte riktigt, men man ska väl aldrig säga aldrig!!

söndag....

ja, nu var den här igen, fast helgen har varit underbar.
I lördags var vi nere på sjön med barnenn hela dagen nästan. Sambo och 8 åringen var in på hockey träning en sväng, men annars var vi ute i det vackra vädret hela dagen.
Idag har vi delat på oss för att få lite egen tid med våra respektive barn. Så jag och min son Alfred är hemma, Peter min sambo och hans två barn Linus och Linnea har åkt på Linus hockey match i Sundsvall.
Det är skönt att kunna göra så, tror det är bra för barnen med dom behöver ha lite egen tid med sina föräldrar. Allra helst när det är som vi, två familjer som blivit en.
Fast vi trivs jätte bra tillsammans alla 5, tack och lov!

Det roligaste med Linus är att han gillar inredning, han sitter gärna och kollar i mina inredningstidningar och böcker och kommer med ideer, det är roligt att han har ideer, han kom t.ex. på att vi skulle sätta julgranen i en gammal sockerlåda i jul, ni ska tro att det blev jättefint med en vit gammal linneduk under som julgransmatta.

Jag fick en present av svärmors gubbe igår, två gamla skolplancher efter hans mor som nyss har gått bort, en med jesus motiv på, gissa om "Benke" fick en JÄTTE kram av mig.
Har fått många fina saker av honom efter hans mor, en stor gammal kista en tallrikshylla(den vita som jag nyss har satt upp, var brun från början), en pedistal och en riktigt fin gammal radio som jag håller på att fixa så jag får in kanal på.
Har en gammal skänk i köket som jag tänkte ställa den på. Vi har alltid radion på i köket, så det skulle vara kul att få igång den!

Nu ska vi strax åka och hälsa på Alfreds mormor och se hur det är med hennes gipsade högra hand, vi kommer nog få göra en potatisgratäng åt henne, hon kan ju inte skala sina egna pärer ju.......

Kram Kram
Veronica

fredag 13 februari 2009

Norrlandskaka

Denna kaka har jag hittat i tidningen Lantliv........ni bara måste prova den, den är försvinnande god!

8 -10 bitar
2 Ägg
2 kkp Socker
1 kkp Mjölk
75 g Smör
2 kkp Mjöl
2 tsk bakpulver
4 tsk Kanel

Fyllning:
1 Äggula
50 g Smält smör
2 dl Florsocker
2 tsk Vanillinsocker
Florsocker till dekor

1 Sätt ugnen på 175 grader. vispa ägg och socker pösigt.Tillsätt mjölk och smält smör. Blanda de torra ingridienserna för sig innan du vispar ner dem i smeten. Grädda kakan i 30 - 40 min på nedersta falsen.
2 Blanda ingredienserna till fyllningen medan kakan svalnar. Dela kakan och fyll den. Sikta florsocker över kakan före servering.

ahhhhh.......

varför visas inte min besöksstatestik.......har ju lagt till den ju.....gjorde exakt som det stod att jag skulle göra och ändå kommer den inte fram på bloggen......irriterande.......
Om du vet varför skriv och berätta.
Kram Kram
Veronica

Solig dag............


är det ute idag, skönt!

Det börjar klia i mina odlar fingrar nu när det är så fint ute och det snart är mars, då ska ju tomat frön ner i jorden.

Jag och Linnea, min sambos dotter på 5 år ska sätta tomater och göra egen ketchup, de ni! Undra hur det blir jag!

Har ju suttit och tittat i Impecta katalogen på frön, men det är ju så himla många frön man vill ha, det blir så himla dyrt ha ha.

Sen kommer det att bli ett besök på Gröna Systrar här i Hudiksvall, dom har så himla mycket fint så man skulle kunna handla sönder sig. Bara läget, dom har sin affär i en av sjöbodarna mitt inne i stan, och det är ju Glada Hudiks signum, finns många vykort på just dom sjöbodarna. Det är ett gammalt kort på sjöbodarna i Galda Hudik som sitter här, fast sjöbodarna ser fortfarande lika ut.
Om du kommer till Glada Hudik så tycker jag du ska göra ett besök hos Gröna Systrar, du kommer garanterat hitta något att ta med dig hem.
Kram Kram
Veronica

onsdag 11 februari 2009

Äntligen.........

har jag fått upp min tallrikshylla......... Fast nu hittade jag inte tallriken som är efter farmor som jag så gärna vill ha på hyllan.........
Tallriken är av märket Anna, som var min farmors namn och även mitt första namn......fast jag hoppas den ligger ute i stugan, så jag kan få upp den snabbt!
Annars i kväll har det inte hänt så mycket...tagit det lugnt!
Slapp laga mat idag, tack käre sambo Peter för att du är den du är!! Du är guld värd ska du veta.
Satte dit min bok i väntan på att jag hittar tallriken, fast jag tror den kommer få stanna ett tag och att spegeln får byta plats sen.....men men jag hinner nog ändra mig flera gånger innan i morgon kväll.
Nu ska jag ta och gå och sova......
Kram Kram
Veronica

Tidig kväll.....


igen, gissa om det känns skönt.

Ja ni som varit hit förr ser att jag har bytt bakgrund, var inte riktigt nöjd med den förra men efter många om och men blev det denna.

Har varit och köpt hängbläck till min tallrikshylla nu innan jag åkte hem, så attans om jag inte får upp min hylla ikväll, då blir jag galen.....hi hi

kommer att ta det lugnt ikväll har fått så himla ont i ryggen idag så jag vet inte hur jag ska bete mig.

Hoppas bara att det kommer att gå över, ska till frissan i morgon och då vill man ju inte ha ont i ryggen.

Sätter ut en liten bild på ett riktigt loppis fynd...visst är den fin Carina;), innan hyllan kommer ut, sen ska jag ta och tända eld i pannan.

Kram Kram

Veronica

tisdag 10 februari 2009

Tallrikshyllan.......



kom inte upp i kväll.......faktiskt mitt fel......suck, jag hade inte tänkt på hängbläck till upphängning!!


Man kan ju inte limma fast den på väggen, så nu har sambon fått uppdrag att hitta hängbläck, det är ju han som ska hänga den, så då får han fixa så det går ha ha.


Har just tittat på Bygglov, vilket mysigt rum dom hade där uppe på vinden!


Skulle jag vilja ha som pysselrum, tänk så fint man skulle kunna göra där, nu menar jag inte att Mija, Matte och Willy fixade rummet fult, men det var ju inte riktigt min stil på inredning.


Annars idag har jag fixat lite här på bloggen och eldat.


Lagade mat sen har jag egentligen bara funderat på olika pyssel och vad jag ska ha på tallrikshyllan när den nu sitter på väggen.


Lägger in ett kort på vår informations tavla som jag har gjort. Eftersom det är tre barn här hemma och vill veta vad som händer och vad det blir för middag varje dag, och frågar det ca fyra gånger per dag så målade jag en skiva med först magnetfärg sen skoltavelfärg.


Det blev alla veckans dagar och alla fick en varsin spalt med en ruta för varje dag.


Sen blev det en spalt med middag där jag ritat av maträtterna och skrivit under.


Nu kan både stora och små se vad dom ska göra på dagis/skola/jobb och vad det blir till middag varje dag.


det funkar jättebra när man vant sig att ändra varje söndag och göra matlista för en hel vecka åtgången.


Bilder..........

Detta hjärta gjorde jag och hängde det på ett gammalt spröjsat fönster ute på vår bro, blev väldigt nöjd och grannarna har sagt att dom tittar på min bro varje gång dom går förbi, ifall jag gjort något nytt.......
även denna mjölkkanna står på vår bro, visst är den fin när den är full med snö!!

Tycker den är värd att visas, gillar att bara titta på den när jag kommer hem.







detta är vårt ordspråk på sänggaveln....."Ars amadin" betyder konsten att älska, visst passar väl det på en sänggavel!


Man ser ju inte hela gaveln här men det är en gammal spegeldörr som är lite shabby avskavd med lite svagt mintgrön färg. Jag sparde orginalmålningen för jag tyckte den var så himla charmig som den var.


kort dag.............

blev det idag, du ska tro att det är skönt Sofie;) hi hi!
Har målat lite i helgen, en tallrikshylla, pedistal och ett ordspråk på sänggaveln, allt utom ordspråket blev ju så klart vitt, som allt annat här hemma.
Ska få hjälp av min sambo att sätta upp hyllan ikväll, sen ska det pyntas och donas......åh va jag längtar ska ni tro.......

Nu har jag bytt mina jul hyacinter på vardagsrumsbordet till vita krokusar och jag är så nöjd ska ni veta.. Kommer att läggaa in kort på hyllan och sängen i morgon, har inte hunnit fota på sängen än och hyllan är ju inte ens på plats så det får komma med i morgon istället.

Har fått mitt första ex av tidningen Jeanne d`Are Living s tidning, kom med posten från Country By Mail igår, och idag har jag beställt nummer två. Gud så mycket fina bilder det finns i den, man vill bara börja dona och pyssla.

Otroliga bilder den är i samma stil som Franske Stemninger, som jag fick i julklapp av min far, tack än en gång far:)

Kram Kram

Veronica

torsdag 5 februari 2009

ensam hemma.....

nästan.......
Bonus barnen ligger och sover, min son är hos sin far och sambon är på fotbollsträning.
Ja, nu ska jag äntligen jobba i morgon, känns skönt att få komma på rätt köl igen när man har varit sjuk sen i måndags.
Sitter bara här på bloggen och funderar på hur jag ska kunna sätta flera små bilder på sidan, kan bara få dit en, fattar inte hur jag ska göra, har ju sett andra bloggare som har många små bilder på sidan och blir förbannad på mig själv när jag inte får det att funka som jag vill...........hjälp mig snälla nån som kan!!!!! Jag ber er!!
Ne, nu ska jag gå och måla en pedistal som jag har ärvt av "Biggan" Vila i frid, vi saknar dig!!
Kram Kram
Veronica


Här är min senaste ändring i vardagsrummet....

Ovanpå tv-skåpet var jag inte riktigt nöjd, kom då på min gamla resväska och min käre fars bebiskläder.

Det blev ett litet fint stilleben, blandade fars bebiskläder med min farmors spets band som hon hade runt sin brudbukett och en gammal ask som det varit halstabletter i och ransoneringskort som är efter min farmor och farfar.

Böckerna och tidningarna är fyndade på loppis för några tior och madonnan har jag köpt på Åhlens i år.

Blev nöjd med resultatet och tycker det är roligt att fars bebiskläder kom till användning, annars har dom ju bara legat i en kartong i stugan och blivit fula.

snöar...........

gör det här hemma idag.....ganska mysigt faktiskt!
Har varit hemma sjuk hela veckan så det har inte hänt så mycket.
Fast kommit på inrednings ideer har jag ju förståss, fast det gör jag ju varje dag, så det hör ju till.
Fast nu har jag ju inte orkat gjort något på flera dagar, så nu i helgen har jag mycket att pyssla med, gud så kul det kommer att bli.
Jag ska nu idag försöka få ordning på denna sida idag och har du några ideer hur man kan göra så hör av dig på min mail och märk mailet blogspot, så jag vet vad det gäller.
Jag skulle väldigt gärna ha tips hur jag kan göra en snygg rubrik, får liksom inte till det riktigt.

Jag tackar alla i förhand som kommer att besöka min blogg, tycker detta ska bli spännande att göra och ser fram emot allt man kan göra här ute i syberrymden.


Kram kram
Veronica

Hej och välkommen...........

till min alldeles nya blogg, första gången här på blogspot så har du tips och trix som kan göra bloggandet lättare för mig så är jag tacksam för alla tips.
Det kommer att bli väldigt mycket inredning här och i sommar väldigt mycke blommor och tips runt trädgårdsodling och anläggning av trädgård, eftersom jag började med att anlägga vår gigantiska platta gräsmatta förra sommaren.

Välkommen ännu en gång!

Kram
Veronica